Τρόποι Αποστολής

Γενικά

Σε κάθε αγορά σας, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται κατόπιν συνεννόησης και μετά την εξόφλησή της.
Με τη λήψη και αποδοχή της παραγγελίας θα υπάρχει επικοινωνία μας είτε τηλεφωνική, είτε μέσω email, ώστε να επιβεβαιωθεί ο τρόπος παράδοσης και να ξεκινήσει άμεσα η παράδοση της παραγγελίας σας.

Παράδοση στον χώρο σας με δικά μας μέσα

Ισχύει για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Κρήτης. Για προϊόντα αξίας πάνω από 500€ δεν υπάρχει χρέωση. Για τις υπόλοιπες παραγγελίες η χρέωση είναι 5€ έως 15€, ανάλογα με την απόσταση και τον όγκο και η εξόφληση της χρέωσης γίνεται με την παράδοση των προϊόντων.

Με εταιρεία COURIER

Η αποστολή μπορεί να γίνει με εταιρεία της αρεσκείας σας. Η χρέωση εξαρτάται από τα τιμολόγια των εταιρειών και η εξόφλησή τους γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την πολιτική και τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας που θα επιλέξετε.
Σε κάθε περίπτωση, μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με τον οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.
Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, όταν η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρίες Courier.

Με πρακτορείο μεταφορών (Εκτός Αττικής)

Παραδίδουμε δωρεάν σε μεταφορική της επιλογής σας. Η χρέωση εξαρτάται από τα τιμολόγια των εταιρειών και η εξόφλησή τους γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το πρακτορείο που θα διαλέξετε.
Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής, όταν η παραγγελία σας αποστέλλεται με τις μεταφορικές εταιρίες.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ: 10:30 – 15:30

ΤΡΙΤΗ: 10:30 – 20:30

ΤΕΤΑΡΤΗ: 10:30 – 15:30

ΠΕΜΠΤΗ: 10:30 – 20:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:30 – 20:30

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:30 – 15:30

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
Αφορά σε προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας ή στην αποθήκη μας. Απαιτείται συνεννόηση για την άμεση παραλαβή από το κατάστημα.

Αναμένεται, σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά υπάρχουν στον προμηθευτή μας και παραλαμβάνονται σε 1 έως 3 ημέρες. Τοποθετείτε την παραγγελία σας για να δεσμευτεί το προϊόν και θα σας παραδοθεί σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.


Παράδοση, σε 4-10 εργάσιμες ημέρες

Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά είναι ήδη σε παραγγελία στο προμηθευτή μας και αναμένουμε παραλαβή τους. Τοποθετείτε την παραγγελία σας για να δεσμευτεί το προϊόν και θα σας παραδοθεί σε 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες.


Κατόπιν παραγγελίας (παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες)

Αφορά σε προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα στο κατάστημα και παραδίδονται ή παραλαμβάνονται μόνο κατόπιν παραγγελίας εντός 30 ημερών. Πρακτικά, εάν βάλετε παραγγελία, σε 2-5 ημέρες επιβεβαιώνουμε την διαθεσιμότητα στον προμηθευτή μας και θα σας παραδοθεί έως 15 εργάσιμες ημέρες

*Το Σάββατο δεν θεωρείται εργάσιμη ημέρα

espa-banner